Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2018 11:33 - За двете кръвни линии Господ-ари и профаните
Автор: realnosti Категория: Технологии   
Прочетен: 1310 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Предизвикателството на добрите хора,живеещи в България е,че останаха неинформирани за реалността. Промяната през 89г връхлетя и изтласка навън българите,които би било трудно да заблудят,( цитата от плана Ран-Ът беше- да се претопят в глобалния казан),а останалите бяха подложени на нечувана травма за живот. Тези, изтласканите, мафията в България нарича Партизани. Балкана днес е Европа. Съпротивата бе елиминирана чрез отварянето границите на Европа. Избора,който повечето имаха бе ,живот на улицата или казана чужбина. Останалите в България Герои,да геройство е да запазиш ум и разсъдък в България, се подлагат на информационно затъмнение, дезинформация, страх. Страха е превърнал доста голяма част от народа в сервилни и бездушни слуги на мафията-правителство. До 89г. България бе приоритет на Източните Илюминати- белият дракон.Те са известни като добрите стопани на стадото. След 89, нахлуха западните илюминати-Черната Кабала. Те нямат жалост и милост към стадото.Изцеждат го до край и елиминират. Както винаги до сега, тези 2 кръвни линии се борят по между си за територии,ресурси,профанска маса. Какво да избереш? Добрия или лошия пастир? Холера или чума? Разбирате ли защо е важно профаните да разберат за технологията Безсмъртие? И двата пастира имат нужда от стадо.И двата пастира са ХОРА,както нас. ТЕ имат възможността да стигнат съвършенство в живота си,живеейки дълго, със здрава и подсилена ДНК , да развиват способности на телепатия, мултивремево възприятие(не само линейното време) съвършенство на съзнанието. С какво са по-различни от всички останали? Различават се по това,че са ОТКРАДНАЛИ и ЗАПАЗИЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ това знание. Знаейки това, нужно ли е да трепериш пред авторитети? Самопровъзгласили се авторитети с изцапани с човешка кръв ръце? Нужно ли е да им сервилничиш и отдавайки им своята сила, да ги превръщаш в чудовища с власт? Българският народ е неразумно търпелив. Години втълпяване,че сме били под робства и с освободители-спасители, си е казало думата. Втълпяването- търпи и ще си спасиш душата,също.Хората продължават да се МОЛЯТ на самопровъзгласилите се богове. А трябва да ИЗИСКВАТ. Да, седнал си на високия стол,но и аз имам същите права като теб.И аз имам право на дълъг,смислен живот, пълноценно съзнание.СЕГА. Не след смъртта.СЕГА. Много хора казват- аз вече не зная в какво да вярвам. Точно там е проблема- ВЯРВАНЕТО. Човек,който няма ЗНАНИЕ, вярва. Вярването в сила отвън, привлича агресори. Вярването,че АЗ СЪМ БОГ,АЗ СЪМ ТВОРЕЦ води до промяна на реалността. Създателят очаква осъзнат избор,за да реагира. И да даде възможност да се прояви реалността,която ИСКАШ. Няма лоши и добри за Създателя. Той дава възможност за проявление на реалност, в която да практикуваш своето съзнание. ИСКАЙТЕ и ще ви се даде. Той дава, на осъзнати личности,готови да поемат отговорността от играта,която искат.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Така е
03.06.2018 14:07
При Белият Дракон бяхме добре. И е добре, че българите избраха Радев, ксойто ни насочва към него. Според мене важно за Русия и нас е запазването на нашата раса, която е единствена . Напр. според акад. Тюняев. Не слуцайно огромният % от откритията се правят от нея. Но много са присвоени от Запада.
цитирай
2. radostinalassa - Не мисля, че тяхното стадо живее по - дълго
03.06.2018 14:21
Изключение правят японците. Живеят средно 86 години. Имат много столетници. Но причината е ясна. Лошият опит с атомните бомби, пуснати от нерасистите янки, за да изпитат колко хора ще измрат.
Японците не се страхуват да приемат по 30 милиграма йод дневно / на нас ни дават 1000 пъти по - малка дневна доз / , на учениците дават по 1 лъжичка руски мед дневно. А не шоколадчета с палмово масло, зарах, оцветители и др. отрови.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realnosti
Категория: Новини
Прочетен: 24738
Постинги: 5
Коментари: 16
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930