Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2018 10:17 - Безсмъртието,най-пазената тайна.Част 2
Автор: realnosti Категория: Новини   
Прочетен: 6870 Коментари: 8 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хората на земята се делят на две големи групи.На върха на познатата ви пирамида,се намират малък процент индивиди,които имат достъп до процедурите по ревитализация/илюминация.Основата на пирамидата е съставена от непосветени хора,които живеят средно 60-80г.Наричани са ПРОФАНИ. Върха на илюминатската пирамида е винаги прекъснат,разделен от долната и част. Лъчите,сиянието около върха означава,че там са само ревитализираните,илюминираните,просветлените. Тези,които живеят по средно 1000г. Тези, които се вживяват като богове. Как постигат това безсмъртие? О,не, чрез ню ейдж пропагандата-медитации,нирвани,духовни практики,следване на учители. Те имат технология за това. Технология, за която са необходими 2 основни съставки- 1. моноатомно злато,белият прах ОРМУС, което се превръща в отрицателен йон. 2.електромагнитно съоръжение. Накратко, златото е необходимо да бъде във вид на йон,който да се засмуче от клетките на организма,чрез създадената от електромагнитното съоръжение осмоза. Най-значимото свойство на златото е,че осъществява йонна връзка с азотните и кислородните атоми в ДНК молекулата(която е с 2 спирално усукани вериги). По този начин се създава ТРЕТА верига, съставена от златните йони,а не от фосфати и захариди. Тази ТРЕТА, златна верига, стабилизира ДНК молекулата. Клетките със стабилизирана ДНК са устойчиви на ВСИЧКО . На канцерогенни агенти,болестотворни организми, токсини,химически замърсявания. С две думи, илюминираните НЕ БОЛЕДУВАТ. За това съвсем спокойно могат да пръскат в атмосферата химикали, вируси,метали и т.н. агенти за депопулация или генно инженерство на простосмъртните. Клетките с такава подсилена ДНК се самовъзстановяват много лесно и става практически безсмъртна. Та, на върха на илюминатската пирамида са хора,да ХОРА,както всички нас, но откраднали и скрили за себе си това познание за много дълъг живот. Те,безсмъртните, планират развитието на човечеството за стотици години напред.Те са мозъка на корпорацията ТЕРРА. Техните планове се реализират в по-долните слоеве от огромната масонска мрежа.Те са менъжерите на играта. По-низшите слоеве масони не знаят тази тайна.Те работят,както им се внушава ,за ДЕЛОТО. Но винаги,на високите етажи на масонските организации има един илюминиран,който да контролира развитието на това ДЕЛО. Физически, ВСЕКИ,ВСЕКИ човек може да постигне безсмъртие(апотеозис,да стане бог),ако бъде подложен на процедурата по илюминация. Кои са тези хора,безсмъртните,на върха? Те са 2 клана илюминати,2 кръвни линии. Два клана,които,въпреки,че са роднини,се борят по между си за територии,ресурси и за власт над профаните. Най-вече за властта над профаните. Защото без профаните,играта им няма как да върви.



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. radostinalassa - Вярно е , че 80% от хората са профани
02.06.2018 12:42
Но едва ли останалите просветлени хора са илюминати. Според мене има разлика между хората и илюминатите. Има и много тънкости на отличие между хората. Дали и ние можев да се лекуваме с моноатомно злато?
цитирай
2. radostinalassa - Каква е разликата
02.06.2018 13:47
На практика, предполагам , че знаеш и това?
цитирай
3. radostinalassa - И защо ми отговаряш ти?
02.06.2018 14:10
Всъщност ставаше дума за анонимен
цитирай
4. realnosti - автора е, но по някаква причина излиза като анонимен.
02.06.2018 16:49
radostinalassa написа:
Всъщност ставаше дума за анонимен

цитирай
5. realnosti - разликата е,че те са богосамоизбрали се и живеят 1000г, профаните са простосмъртните роби на играта им с живот 60-80г.
02.06.2018 16:50
radostinalassa написа:
На практика, предполагам , че знаеш и това?

цитирай
6. radostinalassa - Вашият блог е нов,
02.06.2018 19:20
а анонимен е стар блогър.Погледнете Ротшилд, Сорос как изглеждат. Или те не са илюминати.
цитирай
7. realnosti - много е вероятно,някой да е хакнал профила ми,защото това е тайна,която те неискат да се разчува
02.06.2018 21:29
Аз също се учудих,защо излизам като анонимен. Но отговорите са мои.
За Сорос и Ротшилд- те немогат да си позволят да минат през ревитализация точно СЕГА,когато с нокти и зъби се борят да си задържат властта. Когато индивид мине през ревитализация, се устройва фалшиво погребение за пред профаните,иначе ще се усъмнят.Получават нова идентичност в друг район.Ние даже не знаем как точно изглежда Терра,на която живеем. И дали това са всичките и континенти. Нали знаеш през колко сърдечни трансплантации мина Ротшилд, но няма как да се ревитализира и напусне тази игра.Точно сега,атаката срещу тях,западните илюминати е огромна.Те ,двамата трябва да стискат зъби и са в това си тяло,за сега.

radostinalassa написа:
а анонимен е стар блогър.Погледнете Ротшилд, Сорос как изглеждат. Или те не са илюминати.

цитирай
8. zaw12929 - А какви доказателства имате!? А къде остава безсмъртната душа и Бог?!
03.06.2018 11:03
анонимен написа:
Просветлените са на върха на пирамидата и живеят по 1000г. Приемайки моноатомно злато,ако въобще намерим истинско такова,(това,което се продава за шир потреба не е истинската смес) е възможно,евентуално някой йон,ако човек се заседи в подходящо електромагнитно помещение, да влезе в клетките. Но едно на хиляда. Процедурата по ревитализаия/просветление изисква прецизност

radostinalassa написа:
Но едва ли останалите просветлени хора са илюминати. Според мене има разлика между хората и илюминатите. Има и много тънкости на отличие между хората. Дали и ние можев да се лекуваме с моноатомно злато?


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: realnosti
Категория: Новини
Прочетен: 24554
Постинги: 5
Коментари: 16
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031